понеделник, 20 октомври 2008 г.

Магическите способности според зодията. Овен и Телец

Всеки зодиакален знак притежава магически способности. При някои те са по-силно изразени, при други-по-слабо. Всеки знак открива пред нас “врата”, чрез която можем да проникнем в общото информационно пространство; да узнаем много за своето минало и бъдеще и разбира се да повлияем на настоящето.

Овен
От всички зодиакални знаци, единствено Овенът е способен да използва на практика всички видове магии, за да постигне целите си. Най-добре от всички умее да зарежда както с положителна, така и с отрицателна енергия вода, различни предмети, дрехи.

Отдава му се да разчита допълнителна информация от снимки, почерк, както и различни лични вещи.

Овенът притежава много силна енергия и понякога дори подсъзнателно влияе на хората около себе си.

Често забравя за магическите действия, които е извършил и след това искрено се учудва, че нещата се случват точно по начина, по който той иска.

Телец

Телецът е привърженик на материалните традиции. Най-много му се отдават магическите действия за привличане на пари, успех и издигане в кариерата. Не случайно хората винаги са се прекланяли пред Златния телец – символ на богатството. За да се засили ефектът на магическото действие, то трябва да бъде повторено няколко пъти.

На представителите на зодия Телец също така много им се отдават магическите действия за привличане на симпатии и любов.

horoskop4e.com

Няма коментари: