понеделник, 20 октомври 2008 г.

Магическите способности според зодията. Лъв и Дева

Лъв

Каква магия се получава най-добре при хора с горещи сърца? Любовна, разбира се. Именно в тази област, представителите на зодия Лъв могат да постигнат удивителни резултати.

Лъвът се зарежда с много силна енергия от природата. От там са и лидерските му способности. Да развие някаква идея и да убеди всички в нейната гениалност, да покори сърцата и умовете на хората в неговото обкръжение – на такива подвизи е способен само той.

Дева

Девата има талант да гадае на карти Таро, руни, да разчита правилно линиите на ръцете и чертите на лицето. Отдават им се именно този вид магически действия, при които е необходимо да се запомнят, преработят и свържат в едно огромни количества комбинации. Логика, цифри, вниманието към отделния детайл - това е визитната картичка на Девата.

Ако има някой, който знае как да изтегли щастливият билет - то това е именно тя. При покупката на лотариен билет трябва да обърне внимание на серийния номер и да се вслуша във вътрешния си глас – дали й харесва или не дадената цифрова комбинация.

horoskop4e.com

Няма коментари: