четвъртък, 26 февруари 2009 г.

Спектралните багри избистрят бъдещето

Гаданието използва само цветовете от видимия спектър, а както е известно, той не съдържа всички багри, които човешкото око различава. Спектралните цветове са 6 - червен, оранжев, жълт, зелен, син и лилав. При гадаенето се прибавя и седми - бял, защото 7 е сред основополагащите числа в нашия свят.
За да гадаете, са ви нужни 7 картончета, всяко оцветено в един от изброените цветове. Поставяте ги в купа, разбърквате ги и изтегляте едно, без да гледате. След това вижте какво е значението на неговия цвят.

Червен. Навлизате в активна фаза, която ще ви погълне изцяло. Може да се отнася за нов работен проект, но също за нов любовен роман. Предстоят ви самостоятелни решения, поемане на отговорност, стъпки в нова посока. Може да се забъркате в кратък, но шумен конфликт. Във всеки случай, дошло е време да ковете желязото, докато е горещо. Бъдете инициативни, но разумни и издръжливи, за да сте на гребена на вълната.

Оранжев. Навлизате в творчески период. Мобилизирайте целия си потенциал. Търсете собствен път и се опирайте на интуицията и въображението си. Може да ви споходи голяма радост. В личните отношения отдавайте повече любов и топлина. Ако дарявате на други хора, не искайте нищо в замяна, не чакайте похвали и ще се сдобиете с верни съмишленици.

Жълт. Чака ви интензивен умствен труд. Ще учите или ще обмисляте лични и професионални начинания. Може у вас да се събудят нови интереси, заради които ще четете много. Предстоят контакти, срещи, преговори, интересни запознанства, важни покупки или продажби. Не е изключено кратко делово или развлекателно пътуване.

Зелен. Навлизате в спокоен период, през който може да настъпят много, но малки промени. Като цяло вместо да оцветявате картончета, може за гаданието да използвате и пъстри хартиени или текстилни ленти, ситуацията ще остане стабилна. Повече ще се занимавате с дома и семейните дела, с грижите за родители, съпруг, деца. В някои случаи зелената карта вещае раждане на дете.

Син. Това е цветът на успеха. Означава повишение в службата, отлични резултати в учението и научната дейност. Вещае период на нови, важни начинания, които подпомагат личностното ви израстване и повишават благосъстоянието ви. Може би ви предстои далечно пътешествие или получаване на много пари.

Виолетов. Вещае труден период, изпълнен с много препятствия и неприятности. Възможни са тревоги за собственото или на близък здраве. В кариерата се очертават неблагоприятни тенденции, в личен план не са изключени раздели. Може да е период на емоционална самота. Тази карта обаче означава, че предстоят трудности само в една сфера, докато в останалите всичко ще е наред. От друга страна, може да е знак, че в живота ви започват преустройства. Може би е дошло време да се откажете от стари стереотипи, да се погрижите за себе си, за здравето си, да смените работата, да се заемете с нещо, което отдавна ви интересува.

Бял. Пред прага сте на голяма любов или женитба. В делови план цари хармония, проектите ви се придвижват гладко, бизнесът ви носи приличен доход. Важна роля имат взаимоотношенията - не непременно личните, но и деловите или приятелските. В някои случаи бялата карта вещае участие в съдебни процеси.

www.horoskop4e.com

Няма коментари: